İSTANBUL / ÇATALCA - Atatürk İlkokulu

Nis

Okulumuzda yürütülen proje kapsamında "Sağlıklı Beslenme" konulu seminer vermek üzere Diyetisyen İclal SEVEY'i okulumuzda misafir edeceğiz. Siz değerli velilerimizin de bu kıymetli seminere katılımlarını bekliyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin yoğun katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Törenimizde harika gösteriler sergileyen öğrencilerimize, emeği geçen öğretmen ve personelimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda uygulanan "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" projesi kapsamında her sabah güne egzersizle başlıyoruz. Yeterli düzeyde fiziksel aktivite yapmak; fiziksel, zihinsel ve psikolojik sağlığını korumanızı ve geliştirmenizi sağlar. SAĞLIĞIN İÇİN HAREKETE GEÇ.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılını okulumuzda coşkulu bir törenle kutladık. Öğrencilerimizin gösterileri, şiirleri, Cumhuriyet pastası kesimi gibi birçok faaliyetin yer aldığı törende binbir emekle kurulmuş Cumhuriyetimizin 100.yılına ulaşmanın gururunu ve sevincini yaşadık. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

"Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir."  Mustafa Kemal ATATÜRK

Ekm

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 22 Ekim 2023 tarihinde Pazar günü saat 12.00da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimizin bilgisine duyurulur.

Eyl

4.Sınıf Öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde fosillerin oluşumu keşfettiler.

1.Sınıf Öğrencilerimizin Palyaço Etkinliği

Eyl

Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla İlköğretim Haftasını coşkuyla kutladık. Yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını dileriz.

Eyl

Okulumuz, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Harezmi Eğitim Modeli'ne katılımından dolayı Harezmi Uygulama Etiketi almıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.